| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Teboilin sisätilat täysin uusitut

Teboilin huoltoasema Granissa on taas auki kevään remontin jälkeen. Sisältä täysin uudistettu huoltoasema avasi ovensa 5.5. ja uutta on paljon.

– Paikka on laitettu ihan uuteen uskoon sisältä. Tämä on paljon avarampi, valoisampi ja tilavampi kuin aikaisemmin, uusi huoltamopäällikkö Mira Leppänen kertoo.

Huoltoasema ei ole enää yrittäjävetoinen, vaan Teboilin omistuksessa, projektipäällikkö Roman Tarabarin kertoo. Hänen mukaansa Teboil on panostanut paljon tähän ja Kauniainen toimii nyt pilottina, koska tulevaisuudessa on tarkoitus että yritys pyörittää enemmänkin huoltamoja itse, jos sopivia yrittäjiä ei löydy.

Sisustus on Mira Leppäsen ja Roman Tarabarinin mukaan skandinaavinen ja huonekalut on valmistettu Suomessa. Teboil tarjoaa myös auton huoltopalveluja ja autopesua.

Nyt työntekijöitä asemalla on 11.

Mira Leppäsellä on pitkä kokemus huoltoasema-alalta ja ravintoloista, hän on mm. toiminut ravintolapäällikkönä.

Ja ruoka tulee olemaan keskeisessä roolissa remontoidulla asemalla.

– Ruokakonsepti on uudistettu. Tulee täysin uudet, terveellisemmät ja trendikkäämmät lounaat ja vitriinituotteet. Lounaat valmistetaan täällä, hän kertoo.

Tällä hetkellä on take away -lounaita, mutta lounaspuoli avataan heti kun tulee hallitukselta lupa avata. Nyt asema on auki klo 6–18, mutta alustavasti on sovittu että tulevaisuudessa ollaan auki klo 6–22.

Teboililla myydän myös ala carté -annoksia. Uutta on myös, että Teboil tulevaisuudessa myy olutta ja siideriä hanasta.

– Koska meille tulee anniskelua, on mahdollista että ollaan auki vielä kauemmin perjantaisin ja lauantaisin, Mira Leppänen sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *