| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Teboils interiör helt förnyad

Teboil i Grankulla har öppnat efter vårens renovering. Interiören har totalförnyats och mycket är nytt på macken som öppnade den 5 maj igen.

– Stället har blivit helt förnyat inomhus. Det är mycket öppnare, ljusare och rymligare än förut, säger nya mackchefen Mira Leppänen.

Macken har inte mer en företagare utan det är Teboil som äger och driver macken, uppger projektchef Roman Tarabarin. Han säger att Teboil har satsat mycket på detta och att Grankulla nu fungerar som pilot, eftersom företaget i framtiden har för avsikt att själv driva fler stationer om lämpliga företagare inte hittas.

Inredningen är enligt Mira Leppänen och Roman Tarabarin skandinavisk och möblerna är tillverkade i Finland. Teboil erbjuder också bilservice- och tvätt.

Nu har macken 11 arbetstagare.

Mira Leppänen har en lång erfarenhet från servicestations- och restaurangbranschen och har bland annat varit restaurangchef. Maten kommer också att stå i centrum på den nyrenoverade macken.

– Matkonceptet har förnyats. Det blir ett helt nytt lunchutbud med hälsosammare och trendigare rätter och nya vitrinvaror. Lunchmaten tillreds här, säger hon.

Just nu är det hämtmat som gäller, men lunchrestaurangen öppnar så fort regeringen ger klartecken. Nu är macken öppen mellan kl. 6–18, men preliminärt har man kommit överens om öppettiden 6–22 i framtiden.

Det finns även à la carte-portioner på Teboil. Helt nytt är att Teboil kommer att sälja fatöl och -cider.

– Eftersom vi kommer att ha utskänkning är det möjligt att vi eventuellt håller öppet längre på fredagar och lördagar, säger hon.

ÖVERSÄTTNING: PATRICIA HEIKKILÄ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *