| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Uusi jäätelökioski on saanut hyvän vastaanoton

Kauniaisten torin uusi jäätelökioski on omistaja Tomas Wikströmin mukaan otettu vastaan hyvin myönteisesti.

Wikström ja hänen vaimonsa Susanna pyörittävät Jäätelökeisarit-yritystä yhdessä.

Pariskunnalla on jäätelökioskeja Kirkkonummella, Ruoholahdessa, Lauttasaaressa ja Kauniaisissa. Kaikkiaan jäätelöbisnes työllistää 15-16 henkeä kesäaikaan, ja työntekijöistä neljä työskentelee Granissa.

– Olemme useita vuosia yrittäneet löytää sopivaa paikkaa Granissa. Moni on sanonut, että tätä me olemme odottaneet, ja monet tuntevat näin korona-aikana, että on mukava saapua jäätelökioskille, että on jotain tavanomaista, pohtii Tomas Wikström.

Maarit Bäckström ostaa jäätelöä kioskista Andreas Wikströmiltä. Maarit vieraili kioskilla lastenlastensa Corinnan ja Noahin kanssa.
– Eilen kävimme täällä kaksi kertaa, hän nauraa.

Jotkut ovat todenneet, että kioskin paikka olisi voinut olla parempi ja myös Wikström toivoi, että sijainti olisi ollut lähempänä kauppakeskuksen sisäänkäyntiä tai rakennuksen toisella puolella, mutta se ei sopinut muun muassa sähkön ulosotolle pääsyn takia.

– Mutta asiakkaat ovat kyllä löytäneet tänne, vaikka olemme hieman sivussa. Olemme aloitukseen tyytyväisiä, hän sanoo.

Pariskunnalla on myös kukkakauppa Kirkkonummella, ja he tulivat mukaan jäätelöalalle viisi vuotta sitten, koska Tomaksen mukaan kesällä on kukka-alalla hiljaisempaa. Tänne tulemiseen on Tomasin mukaan vaikuttanut, että paikka on tuttu, koska hän on asunut ja käynyt koulua Kauniaisissa, ja että väki on toivonut jäätelökioskia.

Pariskunnan kioskeista ainoastaan Granissa myydään Mövenpick-jäätelöä, ja kioski on auki joka päivä elo-syyskuuhun asti.

KÄÄNNÖS: JUHANI HEIKKILÄ

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *