| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Iso terassi tulossa torille

Kauniaisten uudelle torille on tulossa iso terassi. Projektin takana on Guido´s ja Moms. Terassille tulee yhteensä 120 paikkaa.

– Idea ja toivomus isosta ulkoterassialueesta tuli alun perin valtuustosta kun alueen käyttöä eri vaiheessa pohdittiin. Yhtenäinen kiva terassi monien pienten terassien sijaan toteutuu vihdoin, kertoo kaupungin tiedottaja Markus Jahnsson.

Adrian Mihai, Guido´s, sekä Momsin Jenny Lindholm ja Daniel Wallenius avaavat uuden terassialueen torilla.

Momsin Jenny Lindholm ja Daniel Wallenius olivat tiistaina aamupäivällä kantamassa tuoleja terassille, kun KG pääsi haastattelemaan heitä. Yhteiselle terassialueelle tulee ravintoloiden omat terassit.

– Tänään on tarkoitus saada kalusteet paikoilleen, eli tarkoitus on avata terassi tänään, Wallenius kertoo.

Jenny Lindholm toteaa, että tätä ollaan ravintolassa odotettu siitä lähtien kun alue valmistui. Tähän asti on ollut 28 paikkaa käytössä. 

– Ainakin alussa tilataan tiskiltä, mutta ruoat tuodaan pöytään. Tästä tulee varmaan ihan huikea juttu, Jenny Lindholm sanoo.

Guido´s -ravintolan ravintolapäällikkö Niko Sirénin mukaan heidän osuutensa avataan ennen juhannusta.

– Tämä on hyvä idea, että saadaan vähän eloa aukiolle ja ilmeisesti asiakkaat ovat olleet samalla linjalla, hän sanoo.

Ulos on tulossa oma myyntipiste. Se on jo tilattu, mutta siihen varmaan menee muutama viikko ennen kuin se on paikalla, Sirén toteaa. Myös Momsilla on samansuuntaiset suunnitelmat, eli oma myyntipiste terassille.

Kauppakeskuksen päällikkö Heli Vainio on tyytyväinen terassiratkaisuun. 

– Ollaan haettu ratkaisuja, joilla saadaan lisää elämää torille. Momsin ja Guido´s -ravintoloiden terassialue on erittäin hieno asia, hän toteaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *