| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Jannike teki kansainvälisen Korona-videon ystäviensä kanssa

Artisti Jannike Sandström Kauniaisista ja hänen tuottajapuolisonsa Niklas Rosström saivat vappuna idean ja nyt unelmasta on tullut totta. Uusi, kansainvälinen video löytyy nyt Youtubesta.

Muusikot kertovat, että syntyi täysin uusi, erikoisesti tuotettu kappale musiikkivideoineen, joka eroaa suurimmilta osiltaan, siitä mitä olemme aikaisemmin digitaalisella alustalla nähneet.

– Täytyi vain uskoa, että se on mahdollista ja toteuttaa se, sanoo Jannike lehdistötiedotteessa.

Pettymys maailman tilanteeseen sai pariskunnan tarttumaan johonkin epätavalliseen ja Niklas otti yhteyttä useaan kansainväliseen muusikkoon ja näin asiat lähtivät rullaamaan. 

– Olimme asemassa, jossa ihmisten ymmärrys toisiaan ja yhteisöä olivat aivan uudella nöyrällä tasolla, kertoo projektin koordinoinnista vastannut Niklas.

Jannike ja Niklas ottivat ensin yhteyttä ystäväänsä Henri Växbyhyn Lontooseen ja pyysivät häntä kirjoittamaan tekstin, joka käsittelisi kaikkien ihmisten tarinaa vallitsevassa tilanteessa, jossa nyt elämme, siksi kappaleen nimeksi tuli So Many People, So Many Stories.

Sitten muusikot Lontoosta, Las Vegasista, Mondilhanista, Vaasasta ja muista paikoista lähettivät stemmat kotivideoineen tuottaja Janne Höytylle Vaasaan, missä musiikki lopulta muotoutui valmiiksi kappaleeksi.

Jannike debytoi videoeditoijana ja kertoo kaiken paikoilleen saamisen kestäneen ainakin viikon. Video edustaa elämän seinää, mihin kaikki henkilökohtaiset maalauksemme ripustetaan, hän lisää.

– Huomasimme jo varhaisessa vaiheessa, että kun tekee jotain täysin tunteiden perusteella ja täysin spontaanisti, tulee parasta tulosta, Jannike kertoo.

Kappaleen tekoon osallistuvat mm. Ralph Salmins, joka on soittanut Elton Johnin, Aretha Franklinin ja Lady Gagan sekä Andrew Loyd Webberin kanssa. Sovittaja ja trumpetisti Steve Sidwell, jolla on meriittilistallaan mm. Paul McCartney, Robbie Williams, George Michael ja Steve Wonder. Suomesta mukana oli Ingrid Riutamaa Lahti Sinfoniettasta, Tuukka Aitoaho sekä Janne Höyty.

Ruotsista Tomas Ledinin yhtyeestä Jörgen Ingeström sekä Jessica Marberger, joka on tuttu Melodifestivalista, Så Skall det låta sekä Björn Skifs-ohjelmista.

– Halusimme julkaista kappaleen samana päivänä, kun Suomi avautui, maanantaina kesäkuun ensimmäisenä päivänä, sanoo Jannike, joka tämän jälkeen aloittaa vuoden 2020 Lucian kruunajaisten suunnittelun, jossa hän toimii musiikillisena johtajana.

Video on saatavana Youtubessa torstaina 4.6. alkaen. Tuore kappale on myös saatavilla kaikilla digitaalisilla alustoilla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *