| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kotihoidon työntekijöiden pysäköinti helpottuu

Pysäköinti kotihoidon tai vastaavien palveluiden työntekijöille helpottuu kesäkuun alusta alkaen. Veronica Rehn-Kivi (RKP) pitää lakimuutosta tervetulleena. 

Uudet määräykset astuvat voimaan 1.6.2020 uuden tieliikennelain yhteydessä. Väestön ikääntyminen lisää kotihoidon tarvetta tulevaisuudessa. On tärkeää, että myös lainsäädäntö pysyy mukana kehityksessä kansanedustaja ja Kauniaisten kaupunginhallituksen puheenjohtaja Veronica Rehn-Kivi sanoo lehdistötiedotteessa.

Hän pitää lakimuutosta tervetulleena. 

– Jatkossa kunnat voivat myöntää pysäköintilupia kotihoitoa varten. Kun pysäköinti sujuu nopeammin, jää enemmän tärkeää aikaa varsinaiseen kotihoitoon, Rehn-Kivi sanoo. 

Uudet määräykset mahdollistavat maksuttoman pysäköinnin ilman aikarajaa kunnan katupysäköintipaikoilla ja alueella, jossa pysäköinti muuten olisi kiellettyä. Tämä vaatii pysäköintitunnuksen, jonka kunta voi myöntää kotihoitajalle tai kotihoidon yritykselle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *