| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Lasse Kurkelas bilder ställs ut nu

Lasse Kurkela är en ung och prisad fotograf från Grankulla. Nu ställs hans bilder ut i biblioteket.

 

 

 

– Jag är en 17-årig Grankullabo och jag studerar för tillfället vid Kauniaisten lukio. Jag började med naturfotografering 2010 och snart fotograferade jag redan björnar och järvar, säger han på stadens webbplats.

Sedan 2012 har han fotograferat med systemkamera, med manual inställningar och stora ljuskraftiga objekiv. Allt sedan dess har han besökt vackra platser i den finska naturen och fotograferat oförglömliga ögonblicksbilder ur fåglars och däggdjurs liv.

– Ett flertal av mina fotografier har vunnit priser i internationella tävlingar och jag har vunnit Årets Naturbild i ungdomsklassen tre gånger, 2016, 2018 och 2019. Till den här utställningen har jag valt ett antal bilder.

Ni kan se fler på: lassekurkela.kuvat.fi

Lasse Kurkela Fotoutställning, 9.6.-3.7.2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *