| YLEINEN - ALLMÄN

Syödään yhdessä -tapahtuma siirtyy

Vuosittainen Syödään yhdessä -tapahtuma on tuonut Kauniaisten asukkaita ruokailemaan yhteisen pitkän pöydän ääreen. Tälle vuodelle suunniteltu, jo traditioksi muodostunut Granin Lähiavun tapahtuma siirtyy koronaviruksen takia vuoteen 2021.

 – Uutta, yhteisöllisyyttä lisäävää korvaavaa tapahtumaa suunnitellaan joulukuulle 2020. Ihmisten hyvinvointi on tärkeintä, toteaa toiminnanjohtaja Sanna Jensen

Hän korostaa, että Syödään yhdessä -tapahtumaa ei pidä lopettaa. 

– Haluamme tarjota Kauniaisten asukkaille paikan kokoontua yhteen. Tapahtuma on lisännyt hyvinvointia kaupungissamme. 

Osallistumalla ruokakassikeräykseen tuet avun tarpeessa olevia Kauniaisten asukkaita. Ruoka-apua voi pyytää Granin Lähiavusta tai Kauniaisten nettisivujen kautta. Kuvassa Carolina Bjon. Hänen mielestä on hienoa, että voi olla mukana auttamassa.

Granin Lähiapu auttaa monissa tilanteissa. Ruokakassikeräyksellä jaetaan tukea apua tarvitseville. Kauniaisten kaupungin, Granin Lähiavun ja Kauniaisten seurakuntien järjestämä keräys jatkuu Kauniaisten S-Marketeissa ja K- Supermarketissa 12.6.20 asti. 

Jokainen lahjoitus auttaa haastavassa tilanteessa olevia Kauniaisten asukkaita. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *