| YLEINEN - ALLMÄN

“Vi äter tillsammans” skjuts upp

Det årliga evenemanget Vi äter tillsammans, som brukar ordnas i augusti, har fört samman Grankullabor vid samma långbord för en måltid. Grankulla Närhjälps tillställning, som redan hunnit bli en tradition, skjuts på grund av coronaviruset upp till 2021.

– Vi planerar en ersättande tillställning som ökar sammanhållningen till december. Folks välmående är det viktigaste, säger verksamhetsledaren Sanna Jensen.

Hon betonar att evenemanget Vi äter tillsammans inte ska läggas ner.

– Vi vill erbjuda ett tillfälle för Grankullaborna att samlas. Evenemanget har ökat välbefinnandet i vår stad.

Genom att delta i matkasseinsamlingen stödjer du Grankullabor som behöver hjälp. Man kan begära mathjälp av Grani Närhjälp eller via Grankulla stads webbsida. På bilden Carolina Bjon. Hon tycker det är fint att kunna vara med och hjälpa.

Grani Närhjälp hjälper i många lägen. Genom matkasseinsamlingen delas stöd ut till hjälpbehövande. Insamlingen ordnas av Grankulla stad, Grani Närhjälp och församlingar och fortsätter i Grankullas S-marketar och K-Supermarket till den 12.6.

Varje gåva hjälper Grankullabor i en svår situation.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *