| KAUPUNKI - STADEN

Koronatilanne Kauniaisissa elokuun alkupuolella

Koronatartuntatilanne on kesän rauhallisen ajan jälkeen nyt aktivoitumassa koko Suomessa. Kauniaisissa on tällä hetkellä laboratoriokokein varmennettuja koronatartuntoja yhteensä 39 henkilöllä.

Valtaosalla tauti on ollut lieväoireinen. Tartuntamäärät ovat nyt nousussa ja tärkeimpänä syynä on koulujen, päiväkotien ja työpaikkojen avautuminen sekä joukkotilaisuuksien mahdollistuminen rajoitustoimien lieventymisen myötä.

Koronatestien kysyntä on viime päivinä kasvanut. Terveysaseman Drive-In –näytteenotto ja myös puhelinpalvelu on ajoittain ruuhkautunut. Toimintaa sopeutetaan siirtämällä resurssia toimialan sisällä koronatyöhön. Mahdollisista viiveistä ja muutoksista toiminnassa kerrotaan kotisivulla.

THL:n ohjeistusta noudatetaan ja esim. Villa Bredan ryhmäkoteihin pääsy rajataan vain henkilökuntaan. Kodin asukkaat voivat tavata läheisiään kuten tähänkin asti Träffiksessä, Paviljongissa ja ulkoillen. Tapaamiset sovitaan aina henkilökunnan kanssa.

Koronatilanteen kehittymistä ja mahdollisia uusia terveydenhuollon suosituksia ja määräyksiä seurataan tiiviisti. Hygieniaohjeita, turvaetäisyyttä ja joukkokokoontumisia koskevia ohjeita tulee noudattaa tarkoin. Uusia linjauksia esim. Villa Bredan lounasravintolan avaamisesta sekä päivätoiminnan ja jumpparyhmien aloittamisesta voimme Kauniaisissa tehdä aikaisintaan syyskuun alussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *