| URHEILU - IDROTT

Jalkapallo: Jyri Nieminen on ensi kauden Grankulla IFK:n päävalmentaja

Jyri Nieminen on ensi kauden Kakkoseen valmistautuvaan Grankulla IFK:n päävalmentaja. Hänen lisäksi Mark Soutar jatkaa valmennustiimissä ja molemmilla valmentajilla on suuri rooli joukkueen pelitavan rakentamisessa.

Molempien sopimus on 1-vuotinen. Kaudella 2020 joukkuetta valmensi Jari Europaeus.

Nieminen ja Soutar ovat tuttuja entuudestaan, sillä pari valmensi MPS:n miehiä kolmen kauden ajan. Keskimmäisellä kaudella joukkue onnistui nousemaan Kakkoseen. Nieminen on MPS:n lisäksi valmentanut Inter Legiruksen joukkuetta Kakkosessa ja junioreita MPS:ssä.

Mark Soutar on ollut pitkään seurassa sekä pelaajana että valmentajana. Vuonna 2018 Mark toimi joukkueen päävalmentajana joukkueen sijoittuessa sarjassa kolmanneksi.

– Jyrillä ja Markilla on hyvin toimiva yhteistyö ja samanlainen näkemys jalkapallosta. Jyri on toiminut paljon junioreiden kanssa ja uskon hänen auttavan omia junioreita pääsemään edustusjoukkueeseen, sanoo joukkueen manageri Petter Meyer (kuvassa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *