| KAUPUNKI - STADEN

Kauniaisten kaupunki valmistelee uusia rajoituksia – tiedottaa perjantaina

Kauniaisten kaupunki valmistelee uusia rajoituksia ja toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Koko Uudenmaan ja myös Kauniaisten katsotaan olevan nyt koronavirusepidemian leviämisvaiheessa.

– Kaupunki valmistelee parhaillaan uusia rajoituksia ja toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Niistä ja niiden vaikutuksesta kaupungin palveluihin tiedotetaan huomenna perjantaina, kaupungin tiedottaja Markus Jahnsson kertoo.

Kauniaisten osalta tämä todennäköisesti tarkoittaa kaupungin tilojen tilapäistä sulkemista ja lukioiden siirtymistä etäopetukseen.

Myös Kauniaisissa todetaan nyt yhä useampi koronatartunta.

– Kauniaisissa yhteensä lähes 70:llä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Valtaosa on toipunut hyvin. Tapausmäärät ovat viimeisen kahden viikon aikana selkeästi lisääntyneet. Altistumisia on rajoitustoimista huolimatta runsaasti ja ne ovat tapahtuneet harrasteryhmissä, kouluissa ja yksityistilaisuuksissa, kaupunginjohtaja Christoffer Masar kertoi torstain Kaunis Grani -lehdessä.

Nyt on hänen mukaansa kriittinen hetki hidastaa koronaepidemian leviämistä.

– Rajoitustoimien ohella jokainen voi omalla toiminnallaan parantaa turvallisuutta ja vähentää taudin leviämisen riskiä. Kasvomaskin käyttö, sosiaalisten kontaktien vähentäminen ja testiin hakeutuminen vähäistenkin oireiden takia auttavat tartuntaketjujen pysäyttämisessä, hän totesi.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *