| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Lähellä Deli Vuoden yrittäjä Kauniaisissa

Kymmenvuotias Lähellä Deli on vuoden yrittäjä Kauniaisissa. Kauniaisten Yrittäjien hallitus osoittaa Vuoden yrittäjä valinnallaan arvostuksensa yrittäjille, jotka ovat oman alansa kiistattomia osaajia.

Yrityksen lisäksi yhdistyksen hallitus palkitsee yrittäjät Pia Laakio ja Päivi Leveelahti kymmenen vuoden yrittäjyydestä henkilökohtaisilla Yrittäjäristeillä. 

– Arvostamme Pian ja Päivin päättäväisyyttä ja muuntautumiskykyä. Kaksikon riskinottokyky on ilmeinen. Yrittäjän lähes tärkein ominaisuus, perusteluissa sanotaan.

Palkinto jaettiin torstai-iltana (19.11.) kaupungintalolla. Kuvassa vasemmalta Päivi Leveelahti, Pia Laakio, kaupunginjohtaja Christoffer Masar, Kauniaisten Yrittäjien puheenjohtaja Kia Katarina Järvinen ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjien toimitusjohtaja Erkki Pärssinen.

Lähellä Deli kahvila on näkyvä osa Kauniaisten keskustaa. Kahvila ja sen ympärillä oleva muu ruokaan ja hyvinvointiin liittyvä toiminta täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta.

– Kymmenen vuotta sitten Lähellä Delin liikeidea ei varmasti ollut täysin riskitön valinta. Määrätietoinen panostaminen luomu- ja lähiruokaan on kuitenkin kantanut hyvin. Vuosien mittaan mukaan ovat tulleet hyvinvoinnin teemaillat ja pienimuotoiset taidenäyttelyt. Asiakkaat ovat saaneet nauttia runonlausunnasta ja lauluesityksistä. Ketterää ja muuntautumiskykyistä, perusteluissa todetaan.

Yrittäjäyhdistys muistuttaa, että Lähellä Deli on myös myymälä, “runsaudensarvi lähi- ja luomuruokaa ja ruoka-aineita. Herkkupuoti vailla vertaa”. 

– Kaikki mitä kahvilassa tarjotaan, aamu kahdeksasta ilta kuuteen on joko leivottu ja valmistettu itse tai tuotettu lähellä. Tinkimättömyys raaka-aineiden valinnassa on näiden ihanien yrittäjänaisten voimavara. Aamupala, lounas ja kaikki muu mitä täydenpalvelun kahvilalta tänä päivänä odotetaan tarjoillaan hymyn kanssa joko paikan päällä tai voidaan ottaa mukaan. Take away, catering -palvelu on kuulunut Lähellä Delin palvelukonseptiin jo kauan ennen koronaa, yhdistys toteaa.

Yrittäjäristi.

Lähellä Delin panos työntarjoajana Kauniaisten mittakaavassa on myös merkittävä. Moni koululainen on aloittanut työuransa kahvilassa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *