| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Targa arenan laajennus valmis

Targa arenan laajennusosa on nyt valmis. Laajennushanke aloitettiin viisi vuotta sitten ja hankkeen kokonaisbudjetti on 3,4 miljoonaa euroa.

– Hanke pysyi aikataulussa ja budjetissa, Kirsi Lassooy, Grani Tenniksen toiminnanjohtaja, kertoo.

Kauniaislainen tennisseura Grani Tenniksen sataprosenttisesti omistamassa Targa arenan laajennukselle on myönetty Opetus- ja kulttuuriministeriön tuki liikuntapaikkarakentamiselle, 0,75 miljonaa euroa.

– Nyt saatiin kaksi uutta tenniskenttää ja kolme padelkenttää, lisää kaivattuja pukuhuonetiloja, iso kerhohuone suositulle liikunnalliselle GT Tennis- ja mailapelikoululle sekä ison fysiikkavalmennustila GT:n junioreille. Tavoitteena on lisätä fysiikkaharjoittelua tenniksen lajiharjoittelun yhteyteen, Kirsi Lassooy kertoo.

Kirsi Lassooy toteaa että valmistuminen osui hyvään aikaan, kun mailapelit, erityisesti tennis ja padel ovat erittäin suosittuja liikuntamuotoja tällä hetkellä.
– Ne ovat turvallisia nyt korona-aikana, mutta uskon vahvasti, että tämä buusti jatkuu poikkeusajan jälkeenkin.

GT Tennis- ja mailapelikoulussa on noin 60 lasta ja he saavat nyt Kirsi Lassooyn mukaan loistavat tilat toiminalleen iltapäivään.

– Grani Tenniksen strategian mukaisesti olemme alueen lapsia ja nuoria varten heidän lähiliikuntapaikkana. Hallille on helppo tulla suoraan koulusta. Hallilla voi syödä terveellistä välipalaa, tehdä läksyjä ja pelata kaikkia mahdollisia mailapelejä ja liikkua monipuolisesti. Matkoihin ei mene aikaa.

Liikunta on yksi hyvinvoinnin ja terveyden tukipilari.

– Haluamme tarjota ammattitaitoista ja laadukasta hyvinvointia alueen lapsille ja nuorille ja heidän perheilleen, olohuone, jossa kaikki viihtyvät.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *