| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla med förenade krafter mot våld i skolan

Genom den nya kampanjen På samma sida vill städerna visa att de står i enad front på barnens och de ungas sida mot mobbning.

Huvudstadsregionens kommuner förenar sina krafter och sitt kunnande för att bekämpa mobbning och våld i skolan och på fritiden. Kampanjen med namnet På samma sida stöds av Helsingfors, Västra Nylands och Östra Nylands poliser samt av Polisstyrelsen och inrikesministeriet.

– Mobbning och våld samt hot om dem lämnar alltid spår. Därför får inte ett enda fall ske i det fördolda. Alla fall ska alltid utredas. De vuxna bör också ha tid för att bemöta de unga i deras vardag, för att verkligen bry sig och för att fråga hur det står till, sägs det i ett pressmeddelande.

Läs mera om kampanjen här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *