| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen yhdistävät voimansa kouluväkivaltaa vastaan

Kaupungit haluavat kampanjallaan Samalla puolella osoittaa seisovansa yhtenä rintamana lasten ja nuorten puolella kiusaamista vastaan.

Pääkaupunkiseudun kunnat yhdistävät voimansa ja osaamisensa koulussa ja vapaa-ajalla tapahtuvaa kiusaamista ja väkivaltaa vastaan. Samalla puolella -nimisen kampanjan tukijoina ovat Helsingin, Länsi-Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan poliisit, Poliisihallitus sekä sisäministeriö.

– Kiusaaminen ja väkivalta tai niiden uhka jättävät aina jäljen. Siksi yksikään tapaus ei saa jäädä piiloon, vaan jokainen tulee selvittää. Aikuisilla tulee olla myös aikaa kohdata nuoria arjessaan, välittää aidosti ja kysyä nuorilta, mitä heille kuuluu, lehdistötiedotteessa sanotaan.

Lue lisää kampanjasta täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *