| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Koronatapauksia Kaunialassa

Toinen koronaaalto on nyt saavuttanut myös Kaunialan sairaalan. Sairaala ilmoitti tiistaina, että seitsemän potilasta on saanut tartunnan.

– Lauantaina 12.12. saimme tiedon yhdestä COVID-19 positiivisesta potilaasta kuntoutusosastolla 4A (Toimela). Käynnistimme välittömästi kaikkien ko. osaston potilaiden testauksen, ja maanantaihin 14.12. mennessä osaston lähes 30 potilaasta seitsemän on osoittautunut positiiviseksi testissä. Osaston koko henkilökunta testataan myös, toimitusjohtaja Mervi Ahlroth kertoo tiedotteessaan.

Positiivisen testituloksen saaneiden potilaiden omaisiin on oltu yhteydessä, ja ko. potilaat hoidetaan eristysolosuhteissa. Osaston muiden potilaiden liikkumista osastolla rajoitetaan, mm. ruokailut tapahtuvat omissa huoneissa toistaiseksi.

Kaikki omaisvierailut on keskeytetty perjantaihin 18.12. saakka.

– Silloin tiedämme, onko epidemia rajoittunut vain yhteen osastoon, ja voimmeko avata vierailut uudelleen muiden osastojen osalta joulun ajaksi, todetaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *