| YLEINEN - ALLMÄN

Grani-restaurangens Marko Saurén årets företagare i McDonald’s

McDonald’s har utsett Marko Saurén till årets företagare. Han äger tre McDonald’s-restauranger, en på Grankullavägen samt en i Bocksbacka och en i Stensböle i Helsingfors.

Esbobon Marko Saurén utsågs till etta bland 11 McDonald’s-företagare i huvudstadsregionen. Han har varit med i Finlands McDonald’s verksamhet i mer än 34 år, bland annat som operativ chef och medlem av ledningsgruppen. Han har varit egenföretagare sedan 2015 och hans restauranger sysselsätter 160 personer, sägs det i ett pressmeddelande.

– Marko har lyckats utmärkt som McDonald’s-företagare. Han representerar starkt vår värdegrund och är en bra förebild och en betydelsefull vägvisare för hela vår personal. På hans restauranger är den egna personalens och kundens trivsel alltid prioriterad, säger vd:n för Finlands McDonald’s Olli Johansson.

Kriterier för att bli utsedd till årets företagare i snabbmatskedjan är bland annat att företagaren förstärker koncernens varumärke, ser till att personalen trivs, satsar på kundservice och -upplevelse samt att utvecklingen av kundmängder och försäljning varit bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *