| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Maxin Kala avaa ovensa Granissa

Maxin Kala avaa ovensa Kauniaisissa torstaina (14.1.). Kaupan omistajana on alkuperäinen perustaja Max Grönholm ja yhtiökumppani Miki Kurkela.

– Haettiin pitkään uutta kauppatilaa pääkaupunkiseudulta ja ei löytynyt mitään, mutta kun tämä nähtiin, se oli rakkautta ensi silmäyksellä, he toteavat.

Kauppa torin laidalla on auki ti-la. Miki Kurkela (vas.) on tuonut paljon uusia tuotteita mukaansa, Max Grönholm toteaa. Mikin äidinkieli on ruotsi ja Max on suomenkielinen.

Miki Kurkela tuli mukaan omistajana businekseen viime vuonna ja nyt miehet tekevät työtä yhdessä. Miki oli aikaisemmin töissä kokkina ja keittiömestarina ravintoloissa Helsingissä kunnes hän huomasi, että kolmen lapsen isänä ei voi olla jatkuvasti iltaisin töissä. Maxiin hän tutustui kun hän oli asiakkaana Kauklahdessa.

Maxin Kalalla on lyhyt, mutta menestyksekäs historia. Max perusti ensimmäisen kaupan Kauklahteen vuonna 2016. Ennen sitä hän oli ollut kala-alalla koko työikänsä, mm. ravintoloissa ja kaupoissa. Kalakaupan hän perusti opinnäytetyönä restonomiopinnoissa. Nyt koronavuotena yritys on kasvanut jo kahteen kauppaan. Sen lisäksi kotiinkuljetus on tullut mukaan uutena ilmiönä.

– Meillä on ollut hyviä asiakkaita myös Kauniaisista.

Lue lisää seuraavasta lehdestä, ilmestyy 21.1.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *