| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Veronica Rehn-Kivi asettuu ehdolle kuntavaaleissa

Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (RKP) asettuu ehdolle kuntavaaleissa Kauniaisissa seitsemättä kertaa.

 

Rehn-Kivi on kuluvana valtuustokautena toiminut kaupunginhallituksen puheenjohtajana, ja toimi edellisenä kautena kaupunginvaltuuston puheenjohtajana ensimmäisenä naisena siinä tehtävässä.

Hän toteaa lehdistötiedotteessa, että Kauniainen on hoitanut asiansa hyvin, ja että asukkaat ovat tyytyväisiä.

Vaikka taloudellinen tilanne monen muun uusimaalaisen kunnan tapaan näyttää haastavalta Kauniaisten osalta, on Rehn-Kiven mielestä tärkeää, että asukkaiden hyviin palveluihin panostetaan myös tulevaisuudessa. Kauniaisten terveyskeskuksen säilyminen Kauniaisissa on Rehn-Kivelle ensiarvoisen tärkeää.
 
– Pitkällä kokemuksellani kunnallispolitiikasta ja yhteistyöstä pääkaupunkiseudun kuntien kanssa toivon voivani vaikuttaa siihen, että tulevat päätökset aina tehdään kauniaislaisten hyväksi. Haluan myös jatkaa työtäni Kauniaisten toimivan kaksikielisyyden puolustamiseksi. Asetun suurella innolla ehdolle tulevissa kuntavaaleissa, Rehn-Kivi sanoo tiedotteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *