| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Veronica Rehn-Kivi ställer upp i kommunalvalet

Riksdagsledamoten Veronica Rehn-Kivi (SFP) ställer upp i kommunalvalet i Grankulla för sjunde gången.

Rehn-Kivi har under den pågående fullmäktigeperioden fungerat som stadsstyrelsen ordförande och var under den föregående perioden ordförande för fullmäktige, som den första kvinnan på den posten.

Hon säger i ett pressmeddelande att Grankulla har skött sig bra och att invånarna är nöjda.

Trots att den ekonomiska situationen ter sig utmanande för Grankulla, liksom för många andra kommuner i Nyland, ser Rehn-Kivi det som viktigt att det också i framtiden satsas på en välfungerande service för invånarna. Bevakandet av att Grankulla hälsocentral förblir i Grankulla är av högsta prioritet för henne.
 
– Med min långa erfarenhet av kommunalpolitik och av samarbete speciellt i huvudstadsregionen hoppas jag kunna bidra till att alla beslut alltid gagnar dem vi jobbar för, alltså Grankullaborna. Jag vill fortsätta arbeta för att Grankulla förblir en levande tvåspråkig stad och ställer med stor iver upp i det kommande kommunalvalet, säger Rehn-Kivi i pressmeddelandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *