| YLEINEN - ALLMÄN

Grani hiihtää 2021 houkuttelee väkeä hiihtoladulle

Suomessa järjestettiin vuodesta 1946 aina 1980-luvulle asti vuosittain niin sanottuja kansanhiihtoja, joilla parhaimmillaan oli yli miljoona osallistujaa. Nyt Grani hiihtää 2021 – kampanja houkuttelee väkeä hiihtoladulle.

– Nyt tuo perinne voidaan lumisen talven ansiosta täällä meillä Kauniaisissa herättää henkiin ja nykyoloihin sovitettuna, kertoo Bo-Christer Björk, joka on ollut mukana ideoimassa kampanjaa. 

Grani hiihtää 2021 -kampanjan tarkoituksena on tuoda kaikenikäisille piristystä Korona-ajan arkeen ja rajoituksiin. Tapahtuma on myös terveellinen ja yhteisöllinen. Aivan erityisesti halutaan tarjota elämyksiä lapsille, jotka tästä voisivat saada kipinän terveelliseen ja halpaan liikuntamuotoon luonnonkauniissa ympäristössä.

Kaikki ala-asteella olevat lapset ja nuoremmat saavat suorituksestaan palkinnoksi hienon kankaisen Grani 2021 -hiihtomerkin.

Jos on hiihtänyt luokan kanssa koulussa tai päiväkotiryhmän kanssa voi järjestäjien mukaan saada merkin opettajalta. Vaihtoehtoisesti merkin saa K-Supermarket Granin kassalta näyttämällä suoristusrekisteröinnistä sähköpostissa lähetetyn vahvistuksen. Myös sauvakävely hyväksytään.

Lue lisää: https://www.grani2021.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *