| YLEINEN - ALLMÄN

Grani skidar 2021 lockar ut folket i skidspåret

I Finland ordnades från 1946 till 1980-talet årligen så kallade riksskidningar, vilka som bäst hade över en miljon deltagare. Nu ska kampanjen Grani skidar 2021 locka ut folket i skidspåret.

 

– Nu kan vi tack vare den snörika vintern återuppväcka traditionen här i Grankulla, anpassad till dagens samhälle, säger Bo-Christer Björk som varit med och starta kampanjen.

Meningen med kampanjen Grani skidar 2021 är att pigga upp ortsbor i alla åldrar, särskilt i dessa dagar som på grund av pandemin präglas av restriktioner. Evenemanget främjar hälsan och stärker samhörigheten. Man vill vill speciellt erbjuda en trevlig upplevelse för barn, vilket kan inspirera till en fortsatt trevlig och förmånlig motionsform i en vacker omgivning till en fortsatt trevlig och förmånlig motionsform i en vacker omgivning.

Alla deltagare i lågstadieålder och under får som belöning för sin insats ett fint tygmärke med Grani 2021-motiv.

Om man har skidat med skolan eller dagis kan man enligt arrangörerna får sitt märke av läraren.  Alternativt kan man hämta ett märke i K-Supermarket Granis kassa genom att visa upp ett svarsmeddelande från kampanjen. Även stavgång godkänns.

Läs mera: https://www.grani2021.com/

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *