| KAUPUNKI - STADEN

Över 80-åringar får brev om vaccineringen

Alla Grankullabor som fyllt 80 får inom de närmaste dagarna ett brev av staden med närmare information om coronavaccineringen. Närmare 800 brev postas.

  Breven postas senast den 5.2, säger stadens informatör Markus Jahnsson.

Vaccineringsprocessen inleds från och med måndag nästa vecka i Villa Junghans, som nu inretts för massvarccinering. Staden får hela tiden frågor via olika kanaler om vaccineringarna och de riktas till olika personer inom stadens organisation. 

Vaccineringsprocessen inleds från och med måndagen den 8 februari i Villa Junghans.

– Vi har tyvärr inte mera att berätta om läget i Grankulla än det vi uppdaterar på hemsidan så snart vi får ny information om t.ex. leveranser av vaccin och när olika åldersgrupper kan boka tid för vaccinering.

– Vaccinleveranserna har varit oregelbundna, men vi utgår ifrån att vi varje vecka erhåller leveranser men vi vet inte alltid på förhand hurudana mängder vi får. Men så fort leveranserna och omfattningen är klar öppnar vi nya tider för åldersgrupperna som står i tur i bokningskalendern, säger han.

I brevet finns också information om vaccineringen av närstående i samma hushåll och närståendevårdare.

Coronavaccin ges endast på förhandsbokad tid och under den tid då åldersgruppen blir vaccinerad. Därtill finns uppgifter om bokningen av vaccineringstiden på nätet och numret till telefonbokningen.

LÄS MERA 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *