| URHEILU - IDROTT

Käsipallo: GrIFK jatkoon puolivälierissä – Cocks tulee vastaan välierissä

Grankulla IFK:n miesten joukkue taisteli tiensä SM-liigan välieriin voittamalla Sjundeå IF:n puolivälierissä otteluvoiton 2-1.

Tiukassa tahdissa pelattu puolivälieräsarja Siuntiolaisia vastaan oli odotetusti tiukka kamppailu, mutta lopulta pelillisesti vahvempi GrIFK vei pidemmän korren. Siuntiolaisten kesäloma alkoi ja GrIFK jatkaa puolestaan pelejä välierissä Riihimäen Cocksia vastaan.

Puolivälieräsarjan ensimmäinen ottelu oli todellinen trilleri – GrIFK menetti varsinaisen peliajan lopussa viiden maalin johdon ja ottelu päätyi jatkoajalle. Jatkoaika tarjosi katsojille lisää draamaa – SIF teki voitto-osuman tyhjään maalin vain pari sekuntia ennen jatkoajan loppua.

Ensimmäisen ottelun dramaattinen tappio ei kuitenkaan ollut jättänyt arpea Kauniaislaisten mieliin. Torstain kotiottelussa Mikael Källmanin suojatit olivat valmiita otteluun ja tasoittivat puolivälieräsarjan hyvällä pelillä. Maalivahti Atte Pakarinen pelasi huippuottelun ja hyökkäyspäässä kevään hahmot Anthony Hellakoski sekä Robin Granlund iskivät hurjalla tahdille maaleja.

Lauantai-illan ratkaisevassa puolivälierässä Grankulla IFK oli selkeästi parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa. Sjundeå IF sinnitteli pelissä mukana, mutta lopulta GrIFK otti vakuuttavan voiton maalein 32-29 ja purjehti makoisasti välieriin.

Voittoisan puolivälierän huonoin uutinen oli Anthony Hellakosken loukkaantuminen ensimmäisen jakson lopulla. Mikäli loukkaantuminen on vakava, eikä Hellakoski ole jatkossa pelikunnossa, olisi se iso isku Grankulla IFK:lle. Hellakoski on muodostanut Robin Granlundin sekä Miro Koljosen kanssa todella vaarallisen hyökkäystrion ja oli puolivälieräsarjan parhaita pelaajia Granlundin ohella.

Tulevissa välierissä GrIFK saa vastaansa Riihimäen Cocksin, joka on kruunattu edelliset seitsemän kertaa Suomen mestariksi. Todellinen huippuvastustaja, mutta keväällä kaikki on mahdollista.

Käsipallokevät Kauniaisissa on nyt huipentumassa mitalipeleihin niin naisten kuin miesten osalta. Välierät avasi Grankulla IFK:n naisten joukkue, joka voitti ensimmäisessä välieräkohtaamisessaan Dickenin 22-20.

GrIFK – miesten välierien ottelupäivät:

31.03 klo 18:30                            Cocks – GrIFK

03.04 klo 15:00                            GrIFK – Cocks

07.04 klo 18:30                            Cocks – GrIFK

10.04 klo 15:00                            GrIFK – Cocks (tarvittaessa)

13.04 klo 18:30                            Cocks – GrIFK (tarvittaessa)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *