| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Mathias Kivikoski Varuboden-Oslan uusi toimitusjohtaja

Osuuskauppa Varuboden-Oslan hallitus on valinnut KTM Mathias Kivikosken (47) uudeksi toimitusjohtajaksi.

Varuboden-Oslan edellinen toimitusjohtaja Hannu Krook siirtyi tammikuun alusta SOK:n pääjohtajaksi.

Mathias Kivikoskella on laaja kokemus kaupan alalta. Hän on toiminut alalla 20 vuotta ja tulee VBO:lle Tokmanni Oy:stä, jossa on viimeksi toiminut myynti- ja markkinointijohtajana. Hän on myös työskennellyt pitkään Lidl-ketjussa sekä Suomessa että Ruotsissa, tiedotteessa todetaan.

– Mathiaksella on pitkäaikainen ja vankka liikkeenjohtokokemus sekä vahva vähittäiskaupan osaaminen Suomesta ja Ruotsista. Hän on tottunut johtamaan isompia organisaatioita ja täten hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Hän on myös selvästi joukkuepelaaja, jolla on hyvät sosiaaliset taidot. VBO:lla on selkeä strateginen tahtotila olla hyvä työnantaja ja arvojen mukainen osuuskauppa omistajilleen ja asiakkailleen. Uskomme vahvasti, että Mathias on oikea henkilö johtamaan VBO:ta tulevaisuuteen, Varuboden-Oslan hallituksen puheenjohtaja Arto Nurmi-Aro toteaa.

Mathias Kivikoski aloittaa uudessa tehtävässään 8.4.

– Olen erittäin iloinen ja innostunut aloittamaan VBO:n toimitusjohtajan tehtävässä. Osuuskauppa on tehnyt loistavaa työtä Hannu Krookin johdolla, ja odotan innolla pääseväni aloittamaan työt huhtikuussa. Alue on minulle erittäin tuttu, ja on myös mukavaa päästä aidosti kaksikieliseen toimintaympäristöön töihin, Mathias Kivikoski sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *