| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Sale Grani avasi ovensa

Sale Grani Asematiellä avasi ovensa asiakkaille torstaina (18.3.) Myymälä suljettiin 20.2. ja on nyt läpikäynyt ison muodonmuutoksen.

– Perinteiseen julkisivuun ei ole tehty muutoksia, onhan rakennus tärkeä osa Kauniaisten kaupunkikuvaa, mutta sisäpuolella on sitä vastoin tehty paljon uudistuksia, uusi myymäläpäällikkö Henni Peltonen kertoo.

Varuboden-Oslan toimialajohtaja Bengt Vinbergille tämä oli tärkeä päivä, koska hän on varttunut Kauniaisissa ja tämä kauppa on ollut myös hänen lähikauppansa lapsuudesta asti.

– Varukka on ikoni Kauniaisissa, hän sanoo.

Uudistetussa kaupassa kylmäkalusteet on uusittu, valaistus vaihdettu ja konseptimuutoksen myötä myymälästä on muodostunut nykyaikainen lähikauppa, jossa korostuu nopea ja helppo asiointi. Henni Peltosen oma suosikki on hedelmä- ja vihannesosasto.

– Siihen ollaan nyt panostettu paljon vanhaan verrattuna, hän sanoo.

Uudistuneen kaupan tuotevalikoima on laaja ja varsinkin paistopisteen tuotteita ja take away-tyyppistä ruokaa on uudistuksen myötä lisätty valikoimaan. Mehustamosta voi ostaa tuorepuristettua mehua ja kahviautomaatista saa ostettua mukaan kupin lämmikettä.

Nyt kaupasta löytyy myös pikakassoja.

– Pikakassoilla olemme halunneet joustavoittaa niiden asiakkaiden asiointia, jotka piipahtavat meillä pikaisilla ostoksilla, sanoo Henni Peltonen.

Henni Peltonen toimii nyt myymäläpäällikkönä ensimmäisen kerran uransa aikana. Kuvassa myös Jan Lundmark (keskellä) ja Bengt Vinberg.

Henni Peltonen toimii nyt myymäläpäällikkönä ensimmäisen kerran uransa aikana. Kauniainen on tuttu paikka ennestään, koska hän on toiminut apulaismyymäläpäällikönä S-marketissa kauppakeskuksessa viimeiset kaksi vuotta.

Pidennetyt aukioloajat

Remonttia ennen asiakkaille tehtiin asiakaskysely, jonka tavoitteena oli saada uudistunut kauppa vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveita.

– Siinä mm. toivottiin pidennettyjä aukioloaikoja, ja niitä on nyt pidennetty, Prismajohtaja Jan Lundmark sanoo.

Kauppa on nyt auki arkisin 23 asti ja sunnuntaisin 21 asti.

Sale Grani saa myös aivan oman ruoan noutopisteen. Tämän myötä ruokaostokset voi tilata Prisma Kirkkonummen verkkokaupasta ja noutaa poimitut ostokset Sale Granista.

– Halutaan näin tarjota laajempi valikoima kauniaislaisille, Jan Lundmark sanoo.

Kauppareissun yhteydessä voi myös noutaa tilaamansa pakettilähetykset, koska kaupassa on sekä Pakettipisteen että Smartpostin noutolokerikot.

Päivitetty 13.44.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *