| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Stage Grani bjuder stadsborna på musikupplevelser

På lördag (28.3.) är det premiär för Stage Grani på Youtube. Först ut är Granhultskören och under våren uppträder även Bianca Morales & Fred Ahlberg (på bilden) samt Mimmit & Sås och Kopp.

– Det här är ett initiativ som vi på stadens Kulturtjänster tagit då vi inte kan arrangera evenemang för Grankullaborna, säger kulturproducent Cecilia McMullen.

Stage Grani är en pilotsatsning där fokus ligger på att skapa en känsla av samhörighet i en tid då man inte kan träffas och på att erbjuda lokala musiker och grupper möjlighet att uppträda. Förhoppningen är enligt Cecilia McMullen att staden med den här vårens starka inledning bygger upp ett koncept som man kan fortsätta med i höst och framöver också i form av regelbundet arrangerade livekonserter.

– De målgrupper som vi arrangerar Stage Grani för i vår är körsångsälskare i alla åldrar, jazzdiggare och den breda allmänhet som gillar Mimmit och Sås och Kopp. Vi får se vad vi hittar på i höst, säger Cecilia McMullen.

Konserterna publiceras sista lördagen i mars, april och maj. Under våren uppträder även Bianca Morales & Fred Ahlberg (24.4.) samt Mimmit & Sås och Kopp (29.5.).

– Vi hoppas att många musikintresserade kommer att ta del av våra arrangemang då tröskeln för att delta är väldigt låg och de kan ta del av konserterna hemma i sina egna vardagsrum.

Konserterna hittar du här:

https://youtu.be/FDGZwiYJ5Mo

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *