| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Stage Grani tarjoaa kaupunkilaisille musiikillisia elämyksiä

Stage Granilla on lauantaina (28.3.) ensiesitys Youtubessa. Ensimmäisenä on vuorossa Granhultsskolanin kuoro. Kevään aikana esiintyvät myös Bianca Morales & Fred Ahlberg (kuvassa) sekä Mimmit & Sotta ja Pytty.

– Aloitteen tähän on tehnyt kaupungin kulttuuripalvelut, kun emme pysty järjestämään tapahtumaa kauniaislaisille, kertoo kulttuurituottaja Cecilia McMullen.

Stage Grani on pilottihanke. Tavoitteena on luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta aikana, jolloin ei voi tavata muita. Paikallisille muusikoille ja kokoonpanoille tarjotaan mahdollisuus esiintyä. Toiveena on Cecilia McMullenin mukaan, että kaupunki kevään vahvalla alulla pohjustaa käytännön, jotta voidaan jatkaa syksyllä ja vastedes säännöllisillä konserteilla.

– Stage Granin tavoiteryhminä tänä keväänä ovat kaikenikäiset kuorolaulunrakastajat, jazzin-rakastajat ja suuri yleisö, joka pitää Mimmit & Sotta ja Pytystä. Saa nähdä, ketä näemmekään syksyllä, Cecilia McMullen sanoo.

Konsertteja julkaistaan maaliskuun, huhtikuun ja toukokuun viimeisenä lauantaina. Kevään aikana esiintyvät vielä Bianca Morales & Fred Ahlberg (24.4.) sekä Mimmit & Sås och Kopp (Sotta ja Pytty, 29.5.).

– Toivomme, että saamme monia musiikin ystäviä osallistumaan tapahtumiimme, koska kynnys on hyvin matalalla, ja he voivat osallistua konsertteihin omassa olohuoneessaan.

Konsertit löytyvät täältä:

https://youtu.be/FDGZwiYJ5Mo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *