| URHEILU - IDROTT

Käsipallo: Dicken vahvempi välierissä – GrIFK-naiset kohtaa KyIF:n pronssitaistossa

Välieräsarja Dickeniä vastaan päättyi Kauniaisissa pettymykseen. Voitolla välierät aloittanut GrIFK joutui taipumaan kolmesti peräkkäin ja Dicken jatkaa finaaleihin otteluvoitoin 3-1.

 

Grankulla IFK osoitti jo runkosarjassa, että se pystyy haastamaan omalla parhaalla pelillään sarjan kestosuosikit ja myös kevään välierät alkoivat hienosti. Joukkue avasi sarjan vierasvoitolla ja oli toisessa ottelussa vielä viime hetkiin asti kiinni voitossa. Urheilun suola oli tällä kertaa kuitenkin katkeraa kauniaislaisille – Dicken tasoitti toisen välierän viime sekunnilla ja marssi jatkoajan kautta voittoon.

Läpi välieräsarjan kovaa ja aggressiivisesti puolustanut Dicken ei antanut enää kahdessa viimeisessä välierässä GrIFK:lle mahdollisuuksia. Kauniaislaiset kadottivat kovassa paineessa oman hyökkäyspelinsä ja fyysinen sekä henkinen yliote siirtyi Dickenille. Kaksi viimeistä välierää olivat Dickenin vahvaa näytöstä ja joukkue otti ansaitun finaalipaikan. Finaaleissa Dicken kohtaa Helsingin IFK:n.

Grankulla IFK voi vielä kirkastaa kautensa tulevissa pronssiotteluissa, jossa vastaan asettuu kauden yllättäjäjoukkue KyIF.

Tulokset:

28.03 Dicken – GrIFK 20-22

01.04 GrIFK – Dicken 26-28 ja. (23-23)

05.04 Dicken – GrIFK   26-19

08.04 GrIFK – Dicken 17-24

GrIFK:n tulevien pronssiotteluiden ajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *