| URHEILU - IDROTT

Mitalijuhlat Kauniaisissa – GrIFK otti pronssia naisten SM-sarjassa

Käsipallokevät päättyi iloisissa merkeissä Kauniaisissa. Grankulla IFK:n naisten joukkue kaatoi KyIF:n kaksiosaisessa pronssiottelussa ja päätti hienon kautena pronssimitaliin.

Alkutahdit mitalijuhlille lyötiin jo ensimmäisessä ottelussa Kirkkonummella. Tasaisen alun jälkeen GrIFK otti ottelun kontrolliinsa ja hankki 22-28 vierasvoitolla hyvät lähtöasetelmat toiseen pronssiotteluun. Pirteästi pelannut Linnea Harms oli kuudella maalillaan ensimmäisen ottelun paras pelaaja.

Lauantain toiseen pronssiotteluun GrIFK lähti hyvästä etulyöntiasemasta. Ensimmäisen ottelun ratkaisuhetkillä hermoillut KyIF tuli paineettomassa tilassa toiseen otteluun ja lähti rohkeasti haastamaan GrIFK:ta pronssimitalista. GrIFK ei saanut lauantaina mitään ilmaiseksi ja mitalien kohtaloa saatiin jännittää viime minuuteille saakka.

Kirkkonummelaisten taistelu riitti lopulta niukkaan 22-24 vierasvoittoon. Ensimmäisessä ottelussa hankittu etumatka riitti kuitenkin Grankulla IFK:lle ja pronssimitalit menivät yhteismaalein 50-46 Kauniaisiin.

Tulokset:

18.04    KyIF – GrIFK 22-28

24.04    GrIFK – KyIF 22-24

Grankulla IFK:lle pronssia yhteismaalein 50 – 46

Grankulla IFK:n miesten joukkue sijoittui SM-liigassa lopulta neljänneksi. BK-46 oli vahvempi kaksiosaisessa pronssiottelussa yhteismaalein 60-54.

Tulokset:

21.04                  GrIFK – BK-46 27-27

24.04                  BK-46 – GrIFK 33-27

Päivitetty 19.40.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *