| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Monilajileiri uutuus Granissa

Kauniaisissa seurat yhdistävät voimansa ja tuovat kesän leiritarjontaan aivan uudenlaisen “Granin monilajileirin”. Leirillä pääsee oppimaan uutta ja kokeilemaan monipuolisesti erilaisia lajeja; tennistä, jalkapalloa, sekä freegymiä laadukkaassa ohjauksessa.

Kesäkuussa 21.-23.6. (3pv) ja elokuussa 2.-6.8. (5pv) järjestettävät leirit tarjoavat järjestäjien mukaan 6-12 -vuotiaille lapsille liikunnallisesti monipuoliset päivät, uusia kavereita ja uuden oppimisen iloa. 

Ennakkotaitoja lajeista ei tarvita, vaan kaikki lapset lajitaustaan katsomatta ovat tervetulleita leirille. GGF (Grankulla Gymnastikförening) Granin monilajileirin alustavan idean keksijänä lähti rohkeasti kehittämään uudenlaista konseptia lähialueen aktiivisten seurojen kanssa. 

– Halusimme luoda helposti lähestyttävän ja monipuolisen lajitarjonnan kesäleirille. Freegym on uusi voimistelulaji, joka sopii kaikille liikunnasta innostuneille tytöille ja pojille lajin vauhdikkuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Freegymissä yhdistyvät voltit, voimaharjoittelu, voimistelu ja parkour. Granin monilajileiriin sisältyy Freegymin lisäksi joukkuelajina jalkapallo, ja mailapelinä tennis. Leirin lajitarjonta on liikunnallisesti monipuolinen ja houkutteleva, kertoo Annukka Almenoksa, GGF:n valmennuspäällikkö.

Kuvassa vasemmalta: Johanna Tiinus (GrIFK Fotboll), Susanne Mansner (Grani Tennis), Annukka Almenoksa (GGF).

GrIFK Fotboll haluaa olla omalta osaltaan kehittämässä toimijoiden välistä yhteistyötä. 

– Yhdistämällä kolmen eri lajin ja seuran voimat saamme laadukkaan sisällön Granin monilajileirille. Kauniaisissa on otollinen alusta tiiviimmälle ja antoisammalle seurojen väliselle yhteistyölle. Kauniaisten kaupunki ja yritykset ovat tervetulleita mukaan uudenlaisten konseptien, sekä liikunnan ja hyvinvoinnin kehittämiseen alueellamme, täydentää Johanna Tiinus GrIFK Fotboll:sta.

Leirin kolmantena lajina on tennis.

– Jokaisessa mukaan lähtevässä seurassa on ammattivalmentajia ja vahva tahtotila kehittää seuran omaa toimintaa, yhteistyötä muiden seurojen kanssa ja lisätä laadukasta tarjontaa lapsille. Granin monilajileiri on loistava mahdollisuus lapsille päästä kokeilemaan kolmea eri lajia ammattitaitoisten valmentajien ja ohjaajien johdolla. Kolmen päälajin lisäksi leirillä liikutaan, leikitään ja pelataan yhdessä. Granin monilajileirin avulla pystymme myös työllistämään lisää nuoria leiriohjaajina, jatkaa Grani Tenniksen Susanne Manser

Granin monilajileirin toimipaikkoja ovat Kauniaisten keskuskenttä ja palloiluhalli. Leiripäivät ovat klo 8.30-15.30 ja tarjolla on lämmin lounas. Ohjaajina toimivat sekä ammattivalmentajat että leiriohjaajat. Vallitsevan covid-19-tilanteen vuoksi pidetään ryhmäkoot pieninä. 

– Seuraamme tilannetta ja pidätämme oikeudet muutoksiin. Noudatamme viranomaisten, Kauniaisten kaupungin ja lajiliittojen ohjeistuksia, järjestäjät kertovat.

Ilmoittautuminen seurojen nettisivujen kautta. Lisätiedot ja kyselyt: graninmonilajileiri@gmail.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *