| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kole r.y. vann omröstningen i medborgarbudgeteringen

I vårens omröstning i medborgarbudgeteringen gick segern till Kole r.y.

Föreningen har som mål att uppmuntra invånarna i Grankulla att röra på sig självmant.

I år var 10 000 euro reserverat i Grankulla stads budget för att förverkliga idéer som invånarna har. Staden samlade via nätet in förslag om för vilka ändamål nämnda summa kunde användas i år i Grankulla.

Senaste år användes pengarna för att skaffa nya motionsanläggningar till centralsportplanen.

Kole samlade nu hela 34,5% av rösterna (totalt 420). Andra plats i omröstningen gick till förslaget att Liva upp torget i Grankulla (28,1%) och tredje plats gick till förslaget Utegym i Thurmansparken (24,5%). De övriga stöddes av 10% eller färre i omröstningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *