| KAUPUNKI - STADEN

Minne viitta osoittaa?

Kaupungin piha-alueiden kiinteistönhoitaja Tuija Kokkonen oli jo jonkin aikaa miettinyt, että olisi kiva saada opastepylväs pystytettyä Kauniaisiin. Villa Bredan sisääntulosta sitten löytyi oikein sopiva kohta ja nyt pylväs on paikallaan. 

– Paljon työtä on asian tiimoilta tehty ja projektiin on osallistunut useampi taho. Tilakeskuksen työntekijöiden lisäksi työhön on osallistunut henkilökuntaa konevarikon sekä maanmittauksen puolelta. Maanmittaus on ollut mukana isolla panoksella ja he ovatkin laskeneet suunnat ja välimatkat (linnuntietä). Eikä toki sovi unohtaa kuntalaisia, joilta tuli useita hyviä ehdotuksia kohteista, Tuija sanoo.

Marko Koskinen, Tuija Kokkonen (tilakeskus), Antti Satomaa ja Kaj Juvakka (maanmittaus). Kuvasta puuttuu Hannu Pousi, joka on laskenut kaikki etäisyydet ja suunnat.

Muutamaa työvaihetta lukuun ottamatta hanke on toteutettu kaupungin omana työnä, eli kustannukset jäävät melko alhaisiksi.

– Uskallan väittää, että olemme onnistuneet ei vain piristämään kaupunkikuvaa, mutta myös ohikulkevia kävelijöitä ja autoilijoita. Toki on otettava huomioon, että Kauniaisissa asuu useita insinöörejä, joten palautetta mittaustuloksista on odotettavissa, hän nauraa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *