| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Visit Espoo ja Kauniaisten kaupunki yhteistyöhön matkailun kehittämisessä ja markkinoinnissa

Kauniaisten kaupunki on Enter Espoo Oy kanssa on solminut yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää alueen matkailullista vetovoimaa ja tunnettuutta yhteismarkkinoinnin keinoin Visit Espoo -palvelubrändin alla.

Yhteistyön pääpainopisteitä ovat yhteistyöverkostojen luominen kauniaislaisten ja espoolaisten matkailuyritysten välille, tuote- ja palveluvalikoiman kehittäminen ja laajentaminen, alueen yritysten osaamisen kehittäminen sekä yhteismarkkinointitoimenpiteet.

Kauniaisten matkailuyritykset pääsevät sopimuksen kautta hyödyntämään Visit Espoon markkinointikanavia ja myyntitoimenpiteitä ja matkailijat saavat tietoa alueen palveluista yli kuntarajojen.

– Olemme iloisia voidessamme julkistaa Kauniaisten kanssa solmitun yhteistyömallin, joka on luonteva ja erinomainen jatko kuntayhteistyösopimuksille Kirkkonummen ja Vihdin kanssa. Kauniaisten palvelut ovat hyvin tuttuja monille espoolaisille ja nyt voimme yhä paremmin kertoa niistä alueen vierailijoille – toisin sanoen sopimus mahdollistaa matkailumarkkinoinnin laajemmin koko alueen tasolla, kertoo Enter Espoo Oy:n matkailujohtaja Miikka Valo lehdistötiedotteessa.

Kauniaisten matkailupalvelut osaksi Espoon ja lähialueiden matkailutarjontaa ja yritysverkostoa Kauniaisten matkailutarjonta tuodaan luontevasti osaksi Visit Espoon sisältöjä ja tarjoamaa. Markkinointiyhteistyö tarkoittaa Kauniaisten matkailutoimijoille perusnäkyvyyttä visitespoo.fiverkkopalvelussa sekä Visit Espoon tapahtumakalenterissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Kuntayhteistyön myötä kauniaislaiset matkailuyritykset ovat tervetulleita liittymään Visit Espoon kumppaniverkostoon, jossa on jo mukana matkailupalveluja tarjoavia yrityksiä Espoosta, Kirkkonummelta ja Vihdistä. Vuosimaksullisen ja liikevaihtoon perustuvan kumppanuuden kautta yritykset pääsevät osaksi aktiivista yritysverkostoa sekä mukaan kansainvälisiin ja kotimaisiin yhteismarkkinointi- ja myyntitoimenpiteisiin, ja saavat monikanavaista näkyvyyttä verkkopalvelun ja sosiaalisen median kanavien lisäksi muun muassa markkinointikampanjoissa, myyntitapahtumissa ja uutiskirjeissä.

Kauniainen on tiiviisti mukana seudullisessa yhteistyössä eri aloilla ja liittyminen Visit-verkostoon täydentää alueen matkailupalveluja.

– Liittyminen tähän yhteisöön antaa kaupungille ja meidän yrityksillemme mahdollisuuden näkyä ja luoda yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa, kaupunginjohtaja Christoffer Masar toteaa.

Kauniainen on kokonsa ja esimerkiksi luontonsa sekä huviloidensa puolesta kiinnostava vierailukohde ja pystymme tämän verkoston kautta tarjoamaan mielenkiintoisen vierailukokemuksen, hän lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *