| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kauniaisten Kiinteistömaailmaa sai uudet yrittäjät

Kahdeksan vuoden ajan yrittäjänä toiminut Heidi Metsänen on myynyt yrityksensä Riikka ja Rolf Wirralle. Kaupan myötä Kiinteistömaailma Espoo Laaksolahden, Leppävaara – Panorama Towerin ja Niittykummun sekä Kauniaisten yrittäjä vaihtuu. 

 

– Tärkeältä ja hyvältä tuntuu, että liiketoimintaa jatkaa kokenut yrittäjäpari, jolta löytyy näyttöjä sekä yrittäjämäisestä asenteesta asiakkaiden palvelussa että kiinteistönvälityksestä, Heidi Metsänen (kuvassa) sanoo lehdistötiedotteessa.

Riikka Wirta on työskennellyt kiinteistönvälittäjänä Kauniaisten Kiinteistömaailmassa reilun vuoden ajan. Syntyperäisenä kauniaislaisena oman kaupungin jokainen katu ja kulmakunta ovat perin juurin tuttuja. Myös Rolf Wirta on asunut pitkään Kauniaisissa. 

– Kiinteistömaailma-yrittäjinä uusina, mutta muuten kokeneina yrittäjinä haluamme lunastaa alueemme asukkaiden luottamuksen, olipa kyse sitten erityislaatuisimmista arvokohteista tai ensiasunnon ostajan ensimmäisestä omasta kodista, sanovat Riikka ja Rolf Wirta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *