| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Nya företagare för Kiinteistömaailma i Grankulla

Efter åtta år som företagare har Heidi Metsänen sålt sitt företag till Riikka och Rolf Wirta. I och med affären byts företagarna ut vid Kiinteistömaailma Esbo Dalsvik, Alberga– Panorama Tower och Ängskulla samt Grankulla.

– Det känns viktigt och bra att affärsverksamheten tas över av ett erfaret företagarpar som har visat att de kan och har en entreprenörsanda både vad gäller kundbetjäning och fastighetsförmedling, säger Heidi Metsänen (på bilden) i ett pressmeddelande.

Riikka Wirta har jobbat som fastighetsförmedlare på Kiinteistömaailma i Grankulla i drygt ett år. Hon är infödd Grankullabo och känner grundligt sin stads varje gata och gränd. Även Rolf Wirta har bott i Grankulla länge.

– Som nya Kiinteistömaailma-företagare, men för övrigt erfarna företagare vill vi vinna de boendes förtroende i vårt område oavsett om det gäller speciella, värdefulla objekt eller köparens första egna hem, säger Riikka och Rolf Wirta.

ÖVERSÄTTNING: PATRICIA HEIKKILÄ

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *