| KAUPUNKI - STADEN

Ala-Reinikka ja Rehn-Kivi jatkavat johtotehtävissä

Kokoomuksen Tapani Ala-Reinikka jatkaa Kauniaisten valtuuston puheenjohtajana ja Ruotsalaisen kansanpuolueen Veronica Rehn-Kivi jatkaa kaupunginhallituksen puheenjohtajana.

Tämä selvisi maanantaina (9.8.) kun Kauniaisten kaupungin uusi valtuusto kokoontui järjestäytymiskokoukseen. Valtuuston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Stefan Stenberg (rkp) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Camilla Sederholm (rkp). Toimikausi on yksi vuosi.

Kokouksessa valittiin myös kaupunginhallitus kahdeksi vuodeksi, eli 31.5.2023 saakka. Hallitukseen nimettiin Rehn-Kiven lisäksi varapuheenjohtajaksi Lauri Ant-Wuorinen (kok) ja jäseniksi Johan Johansson (rkp), Fredrik Waselius (rkp), Tiina Rintamäki-Ovaska (kok), Mikko J. Salminen (kok) ja Suvi Kiesiläinen (vihr.)

Valtuusto valitsi maanantaina myös jäsenet eri valiokuntiin (kts. lähemmin kauniainen.fi sivuilta).

Valtuuston kokous pidettiin Kasavuoren koulukeskuksessa ilman yleisöä ja kokous lähetettiin suorana lähetyksenä verkossa.

Valtuuston ja kaupunginhallituksen puheenjohtajistot: Stefan Stenberg, Veronica Rehn-Kivi, Tapani Ala-Reinikka, Lauri Ant-Wuorinen ja Camilla Sederholm.
Kokouksessa valittiin myös kaupunginhallitus. Kuvassa vasemmalta (alarivi): Tiina Rintamäki-Ovaska, Veronica Rehn-Kivi, Lauri Ant-Wuorinen ja Johan Johansson. Ylärivi vasemmalta: Fredrik Waselius, Mikko J. Salminen ja Suvi Kiesiläinen.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *