| KAUPUNKI - STADEN

Ala-Reinikka och Rehn-Kivi fortsätter i ledningen

Samlingspartiets Tapani Ala-Reinikka fortsätter som ordförande för stadsfullmäktige i Grankulla och Svenska Folkpartiets Veronica Rehn-Kivi som ordförande för stadsstyrelsen.

Det klarnade på måndagen (9.8) då Grankulla stads nya fullmäktige sammanträdde till konstituerande möte. Till första vice ordförande i fullmäktige valdes Stefan Stenberg (SFP) och till andra vice ordförande Camilla Sederholm (SFP). Mandattiden är ett år. 

Mötet valde också en ny stadsstyrelse för två år fram till den 31.5 2023. Till styrelsen valdes förutom Rehn-Kivi även viceordförande Lauri Ant-Wuorinen (Saml) och medlemmarna Johan Johansson (SFP), Fredrik Waselius (SFP), Tiina Rintamäki-Ovaska (Saml), Mikko J. Salminen (Saml) och Suvi Kiesiläinen (grön).

Fullmäktige utnämnde på måndagen också medlemmarna till de olika utskotten (se mera grankulla.fi.)

 Fullmäktigemötet hölls i Kasavuoren koulukeskus utan publik och sändes i direktsändning över nätet.

Under mötet valdes också stadsstyrelse. På bilden från vänster (nedre raden): Tiina Rintamäki-Ovaska, Veronica Rehn-Kivi, Lauri Ant-Wuorinen och Johan Johansson. Övre raden från vänster: Fredrik Waselius, Mikko J. Salminen och Suvi Kiesiläinen.
Fullmäktiges presidium och stadsstyrelsens ordförandeduo. Från vänster: Stefan Stenberg, Veronica Rehn-Kivi, Tapani Ala-Reinikka, Lauri Ant-Wuorinen och Camilla Sederholm.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *