| YLEINEN - ALLMÄN

Granissa vietettiin Lukiolaisen bisneskoulun avajaisia

Granin lukiossa otettiin torstaina 2.9. isoja askeleita kohti normaalioloja, kun Lukiolaisen bisneskoulun lukuvuoden avajaisjuhla järjestettiin kahden vuoden tauon jälkeen.

Päivä alkoi bisneskoulun mentorien ja bisneslinjan ensimmäisen vuoden opiskelijoiden yhteisellä aamiaisella. Opiskelijat pitsasivat mentoreille GraniWorksin kehittämisideoita ja saivat tältä talous- ja yhteiskuntaelämän monia tahoja edustavalta mentorijoukolta kannustavaa palautetta.

Helsingin kaupungin pääekonomisti Mikko Kiesiläinen puhui Kauniaisten lukion Lukiolaisen bisneskoulun avajaisissa.

Juhlasalissa turvavälein pidetyssä avajaisjuhlassa kuulimme innostavat puheenvuorot Maki vc:n talousjohtaja Josefiina Kotilaiselta ja Helsingin kaupungin uunituoreelta pääekonomistilta Mikko Kiesiläiseltä. Kotilainen innosti omassa yrittäjätarinassaan nuoria uteliaisuuteen. Kiesiläinen taas korosti vapaan kilpailun tärkeyttä ja kävi ärhäkästi niin sanottujen laillisten monopolien kimppuun. Puheiden välissä saimme nauttia brasialaissyntyisen Roberto Brandaon valloittavista lauluesityksistä liikuttavan haastattelun kera.

Päivä oli kaikin tavoin onnistunut ja loi uskoa tulevaan. Avajaisjuhlassa kokeiltiin ensimmäistä kertaa juhlasalin uusittua näyttävää esitystekniikka. Tekninen tiimi onnistuikin tehtävässään erinomaisesti. Päivän onnistuneen läpiviennin mahdollistivat myös mentoriaamiaisen ammattitaitoisesti juontaneet Siiri Lehtiniemi ja Jimi Toivonen sekä avajaisjuhlan taitavasti  luotsanneet Sinna Tunnela ja Tuomas Asuja. Kiitokset myös GraniEventsille käytännön järjestelyistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *