| KAUPUNKI - STADEN

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päätti rajoitusten purusta 1.10. alkaen – AVI samoilla linjoilla

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä esitti aikaisemmin tällä viikolla Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, että yleisötilaisuusrajoituksia ei ole tarvetta jatkaa enää 30.9. jälkeen. AVI:n päätös tuli perjantaina: Virasto ei jatka Uudenmaan kokoontumisrajoituksia lokakuussa.  

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ei ole jatkamassa Uudenmaan kokoontumisrajoituksia nykyisen päätöksen voimassaolon päätyttyä 30.9.2021. Näin ollen 1.10.2021 alkaen Suomessa ei olisi enää voimassa aluehallintoviraston määräämiä kokoontumisrajoituksia.

– Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin johtaman alueellisen koronakoordinaatioryhmän tuoreen arvion mukaan kokoontumisrajoituksia ei ole alueella enää lokakuussa välttämätöntä jatkaa, tiedotteessa sanotaan.

Vastaavaan arvioon päätyi myös pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä tämän viikon tiistaina.

Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi myös Kauniainen seuraa koordinaatioryhmän linjaamia rajoituksia ja suosituksia.

 Päivitetty 24.9.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *