| YLEINEN - ALLMÄN

Vuoden yrittäjä valitaan nyt yleisöäänestyksen kautta

Vuoden yrittäjä Kauniaisissa valitaan tällä kertaa yleisöäänestyksen kautta. Aikaisemmin valinnan on tehnyt Kauniaisten Yrittäjien hallitus.

Miksi haluttiin nyt kaupunkilaiset mukaan äänestämään, puheenjohtaja Kia Katarina Järvinen?

– Yhdistys täyttää ensi vuonna 30 vuotta. Pyysin hallitukselta ideoita, miten voisimme tulla ”näkyväksi” koko kaupungille ilman, että menemme vararikkoon. Oma ideani Vuoden yrittäjän valinnasta sai eniten kannatusta ja tässä nyt ollaan.

Toivotte sähköpostitse (toimisto@kauniaistenyrittajat.fi) ehdotuksia – viimeistään 24.10. Ketkä voivat olla mukana ehdokkaina?

– Ihan ketä tahansa kauniaislaista tai pääasiallisesti Kauniaisissa toimivaa yrittäjää voi ehdottaa. Valittavalle yritykselle on Suomen Yrittäjien ohjesäännössä määritelty kriteereitä, joista yhdistys ei voi poiketa. Yksi tärkeimmistä on sijainti. Yrityksen tulee sijaita Kauniaisten talousalueella tai sen asiakkaista (verkkokauppa tai vastaava) suurin osa tulee olla kauniaislaisia. Kumpikin kriteeri tulee tarvittaessa pystyä aukottomasti todistamaan. Vuoden yrittäjäksi voidaan valita vain kerran. Listan aikaisempien vuosien Vuoden yrittäjistä saa sähköpostitse samasta osoitteesta, mihin pyydämme perusteluineen toimittamaan ehdokkaat Vuoden 2021 Kauniaisten yrittäjäksi: toimisto@kauniaistenyrittajat.fi

Ehdokkaat Vuoden yrittäjäksi julkaistaan Kaunis Granin numerossa 13, joka ilmestyy 10.11. Montako ehdokasta on mukana siinä vaiheessa?

– Kolme ehdokasta, joita on ehdottanut useampi kuin yksi henkilö, yhteisö tai yritys. Ehdokkaan nimi ei riitä. Ehdokastaan täytyy myös osata perustella. Voin kertoa tässä ja nyt, että perusteluille tullaan antamaan suuri painoarvo lopullista ehdokasvalintaa tehtäessä.

Äänestys tapahtuu 10.11. – 24.11. Kaupungin nettisivun kautta, www.kauniainen.fi/ vuodenyrittaja. Koska voittajan nimi on selvillä?

– Kauniaisten Vuoden yrittäjä julkaistaan 1.12. ilmestyvässä Kaunis Granissa. Nyt tiedossa olevalla aikataululla Kauniaisissa vietetään seuraavana päivänä (torstaina 2.12.) Joulunavausta. Olemme varanneet sinne alkuseremonioihin tilaa Vuoden yrittäjän esittelyyn ja palkitsemiseen.

Viime vuoden voittaja oli Lähellä Deli (2020) ja sitä ennen Ihana Kukkanen (2019) ja Soffan verhoomo-möbeltapetsering (2018). Minkälainen on omasta mielestäsi hyvä yrittäjä Kauniaisissa?

– Omaa polkuaan kulkeva rohkea ja innovatiivinen yrittäjä, joka on myös asiakkaidensa rakastama ja arvostama. Toivottavasti saamme paljon hyviä ehdotuksia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *