| YLEINEN - ALLMÄN

Årets företagare-omröstning på kommande – Föreslå och rösta!

Grankulla företagare rf fyller nästa år 30 år. Jubileumsåret till ära har föreningens styrelse beslutat att Årets företagare i Grankulla 2021 väljs genom en allmän omröstning. I år är det alltså du som väljer vem som blir Årets företagare i Grani.

Ni vill ha förslag via e-post (toimisto@kauniaistenyrittajat.fi) senast den 24.10. Vilka företagare kan man föreslå, ordförande Kia Katarina Järvinen?

– Vilken som helst Grankullaföretagare eller en företagare som främst är verksam i Grankulla. Man kan endast väljas en gång till Årets företagare. Vi ber om förslag och motiveringar för valet av Årets företagare i Grankulla 2021 till adressen: toimisto@kauniaistenyrittajat.fi. Listan på tidigare företagare som utsetts får man via samma mejladress.

Omröstningen sker i tre omgångar.

Omgång 1  29.9–24.10.2021 hoppas vi på förslag till Årets företagare via mejl: toimisto@kauniaistenyrittajat.fi Meddela oss: Företagaren / företaget, som du föreslår, motiveringar och dina egna kontaktuppgifter.

Omgång 2 Kandidaterna till Årets företagare i Grankulla 2021 publiceras i nummer 13 av Kaunis Grani. Tidningen utkommer den 10.11.2021.

Omgång 3 10.11–24.11.2021 Omröstning via stadens webbplats, www.grankulla.fi/aretsforetagare Årets företagare i Grankulla 2021 offentliggörs i Kaunis Grani 1.12.2021 och priset överräcks nästa dag, torsdagen den 2.12.2021 vid Julöppningen, om den kan hållas som planerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *