| YLEINEN - ALLMÄN

Vuoden yrittäjä – äänestys tulossa – Ehdota ja äänestä!

Kauniaisten Yrittäjät ry täyttää ensi vuonna 30 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi yhdistyksen hallitus on päättänyt valita Vuoden 2021 Kauniaisten Vuoden yrittäjän yleisöäänestyksellä. Eli tänä vuonna sinä päätät kuka on Vuoden yrittäjä Granissa.

Toivotte sähköpostitse (toimisto@kauniaistenyrittajat.fi) ehdotuksia – viimeistään 24.10. Ketkä voivat olla mukana ehdokkaina, puheenjohtaja Kia Katarina Järvinen?

– Ihan ketä tahansa kauniaislaista tai pääasiallisesti Kauniaisissa toimivaa yrittäjää voi ehdottaa. Vuoden yrittäjäksi voidaan valita vain kerran. Listan aikaisempien vuosien Vuoden yrittäjistä saa sähköpostitse samasta osoitteesta, mihin pyydämme perusteluineen toimittamaan ehdokkaat Vuoden 2021 Kauniaisten yrittäjäksi: toimisto@kauniaistenyrittajat.fi

Äänestys toteutetaan kolmessa vaiheessa.

Vaihe 1 29.9.–24.10.2021 toivomme sähköpostitse ehdotuksia Vuoden yrittäjäksi: toimisto@kauniaistenyrittajat.fi Ilmoita meille: Yrittäjä / yritys, jota ehdotat, perustelut ja omat yhteystietosi.

Vaihe 2 Ehdokkaat Vuoden 2021 Kauniaisten Vuoden yrittäjäksi julkaistaan Kaunis Granin numerossa 13, joka ilmestyy 10.11.2021.

Vaihe 3 10.11.–24.11.2021 Äänestys kaupungin nettisivun kautta www.kauniainen.fi/vuodenyrittaja Kauniaisten Vuoden yrittäjä julkaistaan Kaunis Granissa 1.12.2021 ja kukitetaan ja palkitaan seuraavana päivänä torstaina 2.12.2021 Joulunavauksen yhteydessä, jos tilaisuus voidaan järjestää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *