| YLEINEN - ALLMÄN

Aktia muutti torille, myös pankkiasioita hoidetaan

Aktian kiinteistönvälitys löytyy syksystä alkaen torilta Kenkä-Tapion entisestä liiketilasta.

Toimisto on täysin remontoitu ja nykyaikainen. Kiinteistönvälittäjä Fredrik Hellmanin (kuvassa) ohella toimistoa käyttävät hyväkseen keskimäärin kolmena päivänä viikossa Aktian pankkivirkailijat, jotka hoitavat pankkiasioita ajanvarauksella.

Pankki muutti kesällä uuteen toimistoon Tapiolassa, ja kiinteistönvälitys jäi Kauniaisiin.

– Saimme avaimet toukokuussa ja sen jälkeen olemme remontoineet tilan. Meillä on myös kokoustila, ja pankilla on myös tilat asiakkaiden vastaanottamiseksi. Ihmiset ovat todella löytäneet tänne ja tulevat sisälle kysymään ja keskustelemaan, sanoo tyytyväinen Fredrik Hellman.

Vaikka moni asuntoasia hoituu nykyisin digitalisesti, on hänestä hyvin tärkeää olla oikeasti paikalla Kauniaisissa, koska Aktia on vahva toimija kaupungissa sekä pankki- että kiinteistöasioissa. Monet toimistoon tulijoista ovat vanhempia kaupunkilaisia.

– Hoidamme mahdollisimman paljon asioista digitaalisesti, koska se on paljon helpompaa. Esimerkiksi kaikki saamamme toimeksiannot, ja niin paljon kauppoja kuin vain on mahdollista. Myös pankki haluaa toimia näin. Ostaja ja myyjä tapaavat kuitenkin esimerkiksi kuntotarkastuksessa, sanoo Hellman.

KÄÄNNÖS: JUHANI HEIKKILÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *