| YLEINEN - ALLMÄN

Kiinteistömaailman uudet yrittäjät viihtyvät Granissa

Kokemusta löytyy laidasta laitaan, mutta yrittäjän rooli kiinteistönvälittäjänä on uusi Riikka ja Rolf Wirralle, jotka kesäkuusta lähtien toimivat yrittäjinä Kauniaisten Kiinteistömaailmassa.

– Täällä prosessit on valmiina, järjestelmät löytyy ja on vahva brandi. Ei tarvitse itse alkaa rakentaa, vaan päästään suoraan toimimaan. Se innosti meitä, Rolf Wirta sanoo.

Kauppaan kuului Kiinteistömaailma Espoo Laaksolahti, Leppävaara – Panorama Tower, Niittykumpu ja Kauniainen. Näistä Granin toimisto on suurin. Yrityksessä on kaiken kaikkiaan 17 työntekijää.

Paikka oli toki tuttu ennestään. Riikka Wirta on työskennellyt kiinteistönvälittäjänä Kauniaisten Kiinteistömaailmassa reilun vuoden ajan.

– Kiinteistömaailma-yrittäjinä uusina, mutta muuten kokeneina yrittäjinä haluamme lunastaa alueemme asukkaiden luottamuksen, olipa kyse sitten erityislaatuisimmista arvokohteista tai ensiasunnon ostajan ensimmäisestä omasta kodista, sanoivat Riikka ja Rolf Wirta kesäkuussa.

Nyt kun tavataan puoli vuotta myöhemmin fiilis on hyvä.

– Tosi hyvin on mennyt. Tunnen paljon ihmisiä Granissa ja moni on todennut, että kiva kun olette täällä nyt yrittäjinä. Myös henkilökunta ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, Riikka Wirta toteaa.

Yrittäjätausta löytyy mm. Hanko Sushista ja kiinteistöalalta, vaikka Riikan päätyö on ollut pankki- ja talousmaailmassa ja Rolf on toiminut insinöörinä mm. Nokialla. Granissa Rolf keskittyy uustuotantoon ja sijoittajatapaamisiin ja Riikka välitystoimintaan.

Riikka toteaa, että nyt on Suomen johtava Kiinteistömaailma-ketju ja iso organisaatio taustalla ja tärkein työkalu on laaja crm-järjestelmä, jota ei itse yrittäjänä pystyisi rakentamaan.

– Lähdettiin tähän, koska täällä kaikki oli valmista. Ollaan Hanko Sushi perustettu, luotu se brändi ja taustaorganisaatio, pohdittu markkinoinnit ja me tiedetään kuinka vaativaa se on, hän toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *