| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Granibacken on nyt avattu

Lunta ja pakkasta on hyvä yhdistelmä laskettelumäelle, niin myös Granibackennissa. Rinteet avattiin 4.12.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tilanteeseen. Takana on haastavia talvia, mutta nyt tilanne näyttää hyvältä. Tiedossa voi olla jopa yli kuukauden pidempi laskukausi. Olemme parantaneet rinteen lumetusjärjestelmää syksyn aikana yhteistyössä kaupungin kanssa. Nykyään lumetus voidaan aloittaa jo pikku pakkasilla. Kehitystyötä on tarkoitus jatkaa tulevia kausia ajatellen, GrIFK Alpine -seuran toiminnanjohtaja Ville Kainulainen (kuvassa) toteaa.

Onko mäessä jo laskettu marraskuun aikana?

– Marraskuussa rinne ei ole ollut auki. Aloitimme rinteen lumetuksen marraskuun 8. päivä ja pyrimme hyödyntämään nyt meneillään olevan pakkasjakson mahdollisimman hyvin.

Koska hiihtokoulut alkavat, onko jo paljon ilmoittautuneita?

– Hiihtokouluun on tällä hetkellä ilmoittautunut noin 500 lasta ja kurssien aloitusajankohta on tammikuun puolessa välissä. Hyvä lumitilanne tarjoaa meille aivan uudenlaisen tilaisuuden tarjota hiihtokoulukursseja myös joulun välipäiville ja uuden vuoden jälkeiselle viikolla.

Seuralla on myös uusi vaatesponsori. GrIFK Alpine ja Helly Hansen ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä GrIFK Alpine -seuran jäsenet tullaan jatkossa näkemään Helly Hansenin varusteissa.

– Uusien seura-asujen hankinta tuli ajankohtaiseksi kaudelle 2021, ja eri toimittajien vertailussa Helly Hansen osoittautui meille sopivimmaksi. Kriteereinä pidimme laatua ja kestävyyttä sekä valikoiman laajuutta ja jatkuvuutta. Näiden osalta Helly Hansen teki päätöksenteon helpoksi, Ville Kainulainen toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *