| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Targa Arena juhlisti laajennusosan valmistumista – Move samassa talossa täyttää 20 vuotta

Targa Arenan laajennus valmistui vuosi sitten, mutta pandemian takia päästin juhlistamaan uusittua areenaa tämän vuoden joulukuussa. Laajennuksen yhteydessä rakennettiin mm. kaksi uutta tenniskenttää ja kolme padelkenttää.

 

– Silloin kuin saatiin keskellä koronaa ensimmäisen kuukauden jälkeen 4 000 uutta asiakasta tiedettiin, että ollaan onnistuttu, Kauniaisten Urheilupuisto Oy:n puheenjohtaja Juha Korppi-Tommola sanoo laajennusprojektista.

Kirsi Lassooy, hallin toimitusjohtaja, kertoo että padel on suosittu laji myös Targa Arenalla.

– Viikonloppuisin löytyy aikoja päivisin, arkisin iltaisin on jo aika täyttä. Padel on ollut suosittu ekasta päivästä lähtien, hän toteaa.

Samassa hallissa toimiva Move Wellness Center täyttää 20 vuotta ja on toiminut Targa Arenalla sen valmistumisesta lähtien, eli vuodesta 2009.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tiloihin sekä yhteistyöhön hallin muiden toimijoiden kanssa, toimitusjohtaja Ville Miettinen sanoo.

Sekä halli että Move tekevät paljon yhteistyötä Kauniaisten kaupungin kanssa.

– Olemme tehneet yhteistyötä Kauniaisten kaupungin kanssa vuodesta 2007 eli jo toimiessamme entisissä tiloissa Kauniaisissa. Ikäihmiset Kauniaisista käyvät Movessa harjoittelemassa ja tapaamassa toisiaan säännöllisesti.

Asiakkaistamme suurin osa on granilaisia. Olen erittäin iloinen että granilaiset ovat käyttäneet palveluitamme jo yli 20 vuotta, toteaa toimitusjohtaja Ville Miettinen.

Ohjattua toimintaa on jokaisena arkipäivänä monipuolisesti, esimerkiksi kuntosaliharjoittelua sekä erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

– Näen yhteistyön erittäin hedelmällisenä molemmille osapuolille. Ikääntyvät saavat heille erittäin tärkeää fyysistä harjoittelua sekä myös sosiaalista kanssakäymistä muiden kanssa, Ville kertoo.

Hän toteaa, että Movesta on tullut kohtaamispaikka monelle kauniaislaiselle ikääntyvälle.

– Harjoittelun jälkeen voi istahtaa hallin kahvilaan seurustelemaan ystävien kanssa ja juoda kahvit.

Miltä alanne näyttää 10 vuoden päästä, mitä uutta on luvassa?

– Alallamme on tapahtunut valtavia muutoksia 20 vuoden aikana, siitä riittäisi kerrottavaa kirjan verran. Liikuntakeskukset tulevat tulevaisuudessa lähemmäksi ihmisiä ja sinne on helpompi tulla. Näen että 10 vuodenkin päästä liikutaan kuntosaleilla sekä ryhmäliikunta- ja tanssitunneilla, trendit vaikuttavat tuntien ja palveluiden sisältöihin. Uskon että henkilökohtaisen ohjaamisen ja valmennuksen kysyntä lisääntyy tulevaisuudessa huomattavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *