| YLEINEN - ALLMÄN

Masar tyytyväinen vaalitulokseen

Kaupunginjohtaja Christoffer Masar sanoo olevansa varsin tyytyväinen kauniaislaisten ehdokkaiden saavuttamaan kahteen valtuutetun ja kahden varavaltuutetun paikkaan.

– Se ylitti hieman meille etukäteen lasketun laskennallisen paikkamäärän. Kaikkein pahimmissa skenaarioissa meille ei ennustettu ainuttakaan paikkaa. Olen myös tyytyväinen kauniaislaisten äänestysprosenttiin näissä vaaleissa (65,4 %), joka ymmärtääkseni oli maan toiseksi korkein, vaikka äänestysprosentit ovat toki muissa vaaleissa olleet vielä korkeammat, hän sanoo.

Masar ei ole varsinaisesti yllättynyt, mutta kuitenkin tyytyväinen.

– Olin etukäteen laskeskellut, että yksi kauniaislainen valtuutettu on todennäköinen ja kaksi on mahdollista, kaksi onneksi toteutui. Kauniaisten kannalta on arvokasta, että meillä on kaksi osaavaa ja aktiivista valtuutettua aluevaltuustossa. Kahdelle varavaltuutetuillemme on todennäköisesti myös tulossa lautakuntapaikkoja, jotka ovat arvokkaita vaikuttamisen paikkoja.

RKP:n Veronica Rehn-Kivi ja kokoomuksen Satu Mollgren Kauniaisista onnistuivat lunastamaan valtuustopaikan itselleen sunnuntain aluevaaleissa. Kauniaisten ehdokkaista kaksi ovat varalla, Tapani Ala-Reinikka ja RKP:n Fredrik Waselius.

Yhteensä 79 jäsentä valittiin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuustoon.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *