| URHEILU - IDROTT

GrIFK Cup-finaalissa – Dicken vahvempi 24-17

Pirkkolan palloiluhallissa pelattiin keskiviikkoiltana Suomen Cupin voitosta. Grankulla IFK oli taistellut tiensä hienosti Cup-finaaliin, mutta Dicken oli lopulta vahvempi ja otti seurahistoriansa yhdeksännen Cup-voiton luvuin 24-17.

 

Cup-finaaliin lähdettiin mielenkiintoisista asetelmista. Edelliskauden Suomen mestari ja Cup-voittaja Dicken lähti finaaliin ennakkosuosikkina, mutta toisaalta joukkueiden edellinen kohtaaminen puolentoista viikon takaa oli päättynyt GrIFK:n voittoon.

Corinna Jensen oli Grankulla IFK:n vakuuttavin pelaaja Cup-finaalissa.

GrIFK aloitti eilisen ottelun vahvasti, mutta ote siirtyi nopeasti Dickenille. Finaalin tärkeys näkyi molemminpuolisena hermoiluna ja varsinkin vierasjoukkue Grankulla IFK:lla oli vaikeuksia saada omaa hyökkäyspeliään toimimaan. Toisella jaksolla Dickenin lukuisat ulosajot antoivat kauniaislaisille vielä mahdollisuuden nousta otteluun mukaan, mutta helsinkiläisten puolustus toimi ja joukkue taisteli ansaittuun voittoon.

 Pettymyksenkin keskellä GrIFK voi olla tyytyväinen Cup-matkaansa. Cupin toinen sija jatkaa GrIFK:n naisten menestysputkea: 2020 Cupin 2.sija, 2021 SM-pronssia ja 2022 Cupin 2.sija.

Grankulla IFK:n edellinen SM-sarjakausi päättyi hienosti pronssimitaleille. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa kolmantena, kun runkosarjaa on jäljellä vielä 6 ottelua. Tämän jälkeen on edessä pudotuspelit, joista joukkue hakee tosissaan finaalipaikkaa.

Tulevat kotiottelut:

GrIFK – PIF         26.02 klo 13:30

GrIFK – HIFK      19.03 klo 19:00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *